Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشکل تأمین و توزیع گاز مایع در استان همچنان ادامه دارد و مسئولان به جای حل مشکل، آن را بین ادارات پاس‌کاری می‌کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، بعد از درج چند گزارش در پایگاه خبری تحلیلی خاورستان و سایر رسانه‌ها، هنوز مشکل تأمین و توزیع گاز مایع در خراسان جنوبی حل نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صف‌های و طولانی و نرسیدن کپسول گازمایع به تمام افراد، همچنان ادامه دارد. یکی از اهالی روستاهای شهرستان سربیشه در گفت‌وگو با خبرنگار ما گفت: چندین روز است نمی‌توانیم حتی یک کپسول گازمایع پیدا و خریداری کنیم. به شهرهای نهبندان و سربیشه رفتیم و دیروز و امروز نیز در بیرجند حاضر هستیم اما نتوانستیم یک کپسول گازمایع حتی به قیمت آزاد خریداری کنیم. وی افزود: تا پیش از اقدام اخیر دولت، مشکلی در تهیه کپسول گاز مایع وجود نداشت و ما خواهان بازگشت به آرامش گذشته هستیم.

یکی از کاسبان که نیاز به کپسول گاز دارد نیز به خبرنگار ما گفت: من هر سه روز یک کپسول گاز نیاز دارم اما گفتند باید در سایت ثبت‌نام کنید. در سایت ثبت‌نام کردم اما بازهم به من کپسول نمی‌دهند. وی افزود: قیمت کپسول گازمایع در گذشته، 9 هزار و 700 تومان بود اما امروز حتی در بازار آزاد با قیمت 30 هزار تومان هم پیدا نمی‌شود.

وی به موضوع نظارت بر توزیع کپسول گاز مایع اشاره و تصریح کرد: هیچ‌گونه نظارت بر تأمین و توزیع کپسول گاز مایع انجام نمی‌شود و در روزهای شیوع بیماری کرونا، جان مردم برای مسئولان ارزشی ندارد.

یکی از عشایر شهرستان زیرکوه نیز به خبرنگار خاورستان، گفت: سه روز برای تهیه کپسول گاز مایع به حاجی‌آباد و قاین مراجعه کردم اما نتوانستم حتی یک کپسول گاز مایع برای خانواده‌ام تهیه کنم.

وی با بیان این‌که نظارت، صفر است افزود: در گذشته برای روستای ما کپسول گاز مایع می‌آوردند اما بیش از دو ماه است حتی یک خودروی کپسول گاز مایع به روستا نیاوردند.

وی تأکید کرد: خواستار این هستیم هرچه سریع‌تر مسئولان ارشد استان به خصوص استاندار به این موضوع ورود و آن را حل کنند.

قربانعلی مردانی مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خراسان‌جنوبی در این خصوص با بیان این‌که در تأمین گازمایع، کمبودی وجود ندارد گفته بود: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی فقط وظیفه تأمین گاز مایع را برعهده دارد و نظارت بر نحوه توزیع، قیمت عرضه، مدیریت مصرف و سایر موارد بر عهده سازمان صمت است.

در این خصوص علی تهوری معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: سامانه 124 و بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت در مرکز استان و شهرستان‌ها آماده دریافت گزارشات و برخورد با تخلفات حوزه توزیع گاز مایع در استان هستند.

وی افزود: در راستای اجرای طرح توزیع الکترونیکی گاز مایع از سوی شرکت پخش فرآورده‌های نفتی، از تاریخ یکم مردادماه 99 کلیه متقاضیان دریافت کپسول گاز مایع می‌بایست جهت ثبت‌نام و تخصیص سهمیه با قیمت مصوب و همچنین احراز هویت از طریق سامانه درخواست فرآورده های نفتی (سدف) اقدام کنند.

معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی اظهار کرد: سازمان صمت استان نیز در راستای وظایف نظارتی خود همکاری و همراهی کامل را با شرکت پخش فراورده‌های نفتی استان جهت اجرای موفق این طرح تاکنون داشته است.

تهوری تصریح کرد: با تشدید نظارت‌ها بر شبکه توزیع گاز مایع، با همکاری نمایندگان شرکت نفت و آتش نشانی استان شرکت‌های موزع، عوامل توزیع و حتی واحدهای صنفی در حوزه گاز مایع مورد بازرسی و نظارت تیم‌های بازرسی در قالب گشت‌های مشترک قرار گرفتند و این موضوع به اتاق‌های اصناف و ادارات شهرستانی نیز به منظور نظارت و برگزاری گشت مشترک ابلاغ شده است.

وی با اشاره به گلایه و نارضایتی در خصوص ایجاد صف در دریافت کپسول گاز مایع گفت: ایجاد صف با توجه به پراکندگی جمعیتی در حوزه شهری، روستایی و عشایری ارتباط مستقیم با نحوه اجرای طرح و همچنین چگونگی توزیع از سوی متولیان این امر دارد که عدم ثبت‌نام برخی از متقاضیان در سامانه و همچنین اعلام همراه داشتن کارت ملی سرپرست خانوار برای دریافت کپسول از سوی این افراد از جمله عوامل ایجاد صف و نارضایتی مردمی است.

معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی اظهار کرد: با توجه به بازدیدهای صورت گرفته توسط کارشناسان معاونت بازرسی این سازمان، پیشنهادات اجرایی و نظرات کارشناسی این سازمان به صورت مکتوب به مسئولان ذیربط و متولیان این طرح داده شده است تا ضمن اجرای طرح نارضایتی مردمی به حداقل برسد.

تهوری افزود: اطلاع‌رسانی برای ثبت‌نام در سامانه تجارت آسان و سامانه سدف به آدرس https://newtejaratasan.niopdc.ir نیز از طرق مختلف به واحدهای صنعتی، معدنی و صنفی از سوی سازمان صورت گرفته است.

وی در پایان با اعلام آمادگی جهت همکاری و حضور در گشت‌های مشترک و ادامه داشتن نظارت‌ها در این خصوص تأکید کرد: مردم عزیز استان در صورت مشاهده هرگونه تخلف اقتصادی در حوزه گاز مایع اعم از گران‌فروشی، کم‌فروشی، احتکار و ... مراتب را به سامانه 124 گزارش کنند تا مورد رسیدگی قرار گیرد.‌

بنابراین گزارش؛ لزوم ثبت‌نام در سامانه جهت دریافت گازمایع در صورتی است که برخی از مردم اعلام کردند در سامانه ثبت‌نام کردند اما فقط شماره رهگیری به آن‌ها داده شده و خبری از تعداد، زمان و مکان تحویل کپسول گاز مایع نیست و این یعنی سامانه مذکور، اقدامی که برای آن تعریف شده را انجام نمی‌دهد.

 به نظر می‌رسد مسئولان اقدام مؤثری در حل مشکل مردم انجام نمی‌دهند و به پاس‌کاری بین ادارات بسنده می‌کنند. اکنون باید منتظر ماند تا شاید استاندار خراسان جنوبی به عنوان عالی‌ترین مقام اجرایی در استان، قدمی برای حل مشکلات مردم بردارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فرآورده های نفتی توزیع گاز مایع کپسول گاز مایع کپسول گازمایع خراسان جنوبی معدن و تجارت یک کپسول گاز ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۸۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعامل دستگاه‌های اجرایی با شوراها افزایش یابد

استاندار خراسان جنوبی گفت: سطح تعاملات مدیران دستگاه‌های اجرایی استان با اعضای شوراهای اسلامی افزایش یابد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرنگار تسنیم از بیرجند، جواد قناعت امروز در همایش استانی روز شوراهای خراسان جنوبی اظهار داشت: همه در یک تیم خراسان جنوبی قرار داریم و باید برای خدمت بیشتر به مردم تعامل مدیران دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی با  شوراهای اسلامی افزایش یابد.

وی با بیان اینکه همه اعضای شوراها باید بر قوانین موجود اشرافیت داشته باشند، ادامه داد: ایجاد شوراها یکی از مظاهر دموکراسی و حاکمیت مردم است.

پروژه‌های شهرداری‌ها همراه با پیوست فرهنگی باشد

استاندار خراسان جنوبی خاطر نشان کرد: اعضای شوراهای اسلامی شهر باید نظارت مؤثر و دقیقی بر عملکرد شهرداران داشته باشند و سطح تعامل بین اعضای شوراهای اسلامی، شهرداران و فرمانداران برای خدمت بیشتر به مردم بابد افزایش یابد. شوراها باید به خودکفایی و ایجاد درآمد پایدار شهرداری‌ها از طریق جذب سرمایه‌گذار کمک کنند و همچنین کارهای که توسط شهرداری‌ها انجام می‌شود همراه با پیوست فرهنگی باید باشد.

قناعت با بیان اینکه حفظ وحدت و انسجام در شوراها اهمیت بسیاری دارد، افزود: همه کارهای باید برای تأمین منافع عموم مردم نه منافع گروه‌ها و اشخاص انجام شوند.

مصوبات شوراها باید در حدود قوانین و اختیارات آنها باشد

وی با اشاره به اینکه اختلاف نظر در مسائل فنی سبب پیشرفت می‌شود، ادامه داد:  اختلاف نظرها نباید در سطح جامعه مطرح شود و همه باید تابع قانون باشیم.

به گفته استاندار خراسان جنوبی، مصوبات شوراها باید در حدود قوانین و اختیارات آنها باشد تا در هیئت تطبیق مصوبات شوراها با آنها مخالفت نشود.

روستاها به کانون‌های تولید تبدیل شوند

علیرضا عباس زاده نیز در این جلسه گفت: روستاها با فراهم شدن زیرساخت‌ها در آنها باید به کانون تولید تبدیل شوند.

وی بیان کرد: شوراها دارای ظرفبت بی نظیری برای اداره امور کشور هستند لذا در روزهای اول بعد از پیروزی انقلاب، امام دستور تشکیل شوراها را دادند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به وجود نوعی از دمکراسی در غرب افزود: در قرآن آمده که مومنان کارهای خود را با مشورت با یکدیگر انجام می‌دهند و در سنت پیامبر(ص) هم به این موضوع توجه زیادی شده است.

شعار سال باید با مشارکت مردم اجرایی شود

وی با بیان اینکه 40 سال از تشکیل شوراها می‌گذرد افزود: شوراها می‌توانند در اولویت برنامه‌ریزی‌ها قرار گیرد و  دولت مردمی سیزدهم یکی از گفتمان‌های خود را مردمی سازی اعلام کرده که یکی از موارد مورد نظر در این زمینه شوراهای اسلامی شهر و روستا بوده که درگیر امور اجرایی هستند. در دولت سیزدهم ظرفیت خوبی برای مردمی سازی کارها وجود دارد و شعار سال برای تحقق جهش تولید باید با مشارکت مردم اجرایی شود.

وی با بیان اینکه شوراها نماد مردمی سازی امور هستند متذکر شد: در 40 سال گذشته زیرساخت‌های لازم در روستاها فراهم شده و با ایجاد این زیرساخت‌ها باید روستای‌های استان به کانون‌های تولید تبدیل شوند.

شوراها کانون هم‌‍فکری و تعامل هستند

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی گفت: بیشتر تسهیلاتی که در این دولت پرداخت می‌شود در روستاها باید هزینه شوند تا شاهد رونق اقتصادی روستاهای استان باشیم که لازمه آن انجام خیزش مردمی است. شوراها کانون هم فکری و تعامل هستند، لذا با توجه به قوانین موجود باید حدود عمل شوراها رعایت شود.

وی افزود: بیش از 900 شورای روستای و 30 شورای شهری در خراسان جنوبی داریم که کمترین تخلفات و نابسامانی را در شوراهای استان داشته‌ایم و کارهای خوبی با تعامل با شهرداری‌ها و دهیاری‌ها انجام شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت از ظرفیت بی‌بدیل شوراها برای تامین نیازهای مردم باید به خوبی استفاده شود و ما هم  در حد توان خود در کنار شوراهای خراسان جنوبی هستیم. حدود 60 درصد بودجه شهرداری‌ها از محل کمک‌های دولت تأمین می‌شود.

 70 کیلومتر از پروژه راه‌آهن خراسان جنوبی آماده عملیات روسازی و ریل‌گذاری است

میرمحمد مودی نیز در این همایش با ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در حوزه راه و شهرسازی اظهار داشت: حدود 20 درصد بیشتر از اعتبارات اختصاص یافته در پروژه‌های راه و شهرسازی تخصیص داشته‌ایم و طی سه سال گذشته 270 کیلومتر از باندهای دوم تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است. 

وی با اشاره به اینکه در سنوات گذشته میانگین بهره ‌برداری از باندهای دوم 30 کیلومتر بوده که هم اکنون به 100 کیلومتر رسیده افزود: در تمامی شهرستان‌های استان دارای پروژه باند دوم هستیم که دارای اعتبار ملی و تخصیص است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان خراسان جنوبی به پروژه راه‌آهن استان اشاره کرد و افزود: از 970 کیلومتر طول ریلی مسیر 430 کیلومتر در حوزه استحفاظی خراسان جنوبی قرار دارد که تمامی قطعات دارای پیمانکار بوده و تجهیز کارگاه انجام و ردیف اعتباری و بودجه‌ای آن نیز مشخص و تامین شده و هم اکنون  حدود 70 کیلومتر از این پروژه آماده عملیات روسازی و ریل‌گذاری است.

الحاق 5 هزار هکتار زمین به محدوده شهرهای استان

مودی افزود: در حوزه تأمین زمین مورد نیاز اجرای طرح نهضت ملی مسکن و قانون جوانی جمعیت طی دوسال دولت سیزدهم 5 هزار هکتار زمین به محدوده شهرهای استان الحاق شده که این میزان 4 برابر نیاز کنونی است که زمین آن تأمین شده است. در حوزه بازآفرینی شهری و طرح کلید به کلید اولین استانی هستیم که این طرح را شروع کردیم که برای عملکرد مطلوب در این حوزه نیازمند همکاری و همراهی بیشتر مردم هستیم.

انتهای پیام/251/

دیگر خبرها

  • توزیع 40 هزار اقلام توانبخشی بین معلولان خراسان جنوبی
  • توزیع 180 بسته لبخند مادری در خراسان جنوبی
  • اجرای طرح ملی ورزش با مردم در خراسان جنوبی
  • ضرورت پاسخگویی به مطالبات و دغدغه مردم خراسان جنوبی
  • تعاملات مدیران دستگاه‌های اجرایی با اعضای شوراها افزایش یابد
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • افتتاح ۱۷۶ طرح عمرانی با کمک شوراهای اسلامی در استان
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • همایش روز شوراهای خراسان جنوبی برگزار شد
  • تعامل دستگاه‌های اجرایی با شوراها افزایش یابد